Home » Evenimente, Promovare Turistică

O lună de atmosferă de sărbătoare în centrul Pietrei Neamț, la Târgul de Crăciun la Neamț

8 December 2016 0 Comentarii

Nemțenii și toți cei care ajung la Piatra Neamț până pe 5 ianuarie 2017 au posibilitatea de a se bucura de o atmosferă de sărbătoare deosebită, datorită Târgului de Crăciun, care s-a deschis pe 4 decembrie, la Curtea Domnească. Evenimentul, care a debutat cu un concert susținut de Smiley, va aduce pentru publicul nemțean și alți artiști, precum Lidia Buble, Dorian Popa, The dAdA și Alexandra Ungureanu, Nadir, Lora&band, Aurel Moldoveanu, Stela Botez și Monica Ropotă, Amna, Misty și Keo, Phelipe, Bere Gratis și Gheorghe Zamfir, Heavy Rotation, DJ Rynno și Silvia, Hevito, Mandinga, Alb și Negru, Trupa Hara, Proconsul și Guess Who. Scena special amplasată în târg va găzdui nenumărate ansambluri folclorice, care vor aduce tradițiile de sărbători din județ și din alte zone ale țării. De asemenea, vor putea fi urmăriți evoluând atât membrii Ansamblului „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, cât și elevii claselor de muzică de la Școala de Arte.

Vineri seara, 23 decembrie, străzile orașului vor fi cutreierate de Caravana lui Moș Crăciun, iar noaptea dintre ani va fi luminată de focurile de artificii.

Spectacolele au loc în serile de joi și până duminică.

Publicul se poate bucura de oferte culinare constând în preparate calde sau mâncăruri tradiționale din diverse zone ale țării, vin fiert, ceaiuri fierbinți, dar și de cadouri speciale, potrivite Sărbătorilor de Iarnă. Stăpânii patinelor au la dispoziție un patinoar, care se găsește tot la Curtea Domnească.

De la lăsarea întunericului, întreaga zonă a Târgului se transformă într-un spațiu feeric, datorită miilor de luminițe care sclipesc în noapte.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.