Home » Alte evenimente, Evenimente

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Piatra Neamț – Turneu aniversar „Fie să renască, Țara Românească”

24 April 2017 0 Comentarii

 

Turneu aniversar „Fie să renască, Țara Românească”

 

Turneul aniversar „Fie să renască, Țara Românească” se oprește și la Piatra-Neamț, în week-end-ul prelungit de 1 Mai. Între 29 aprilie și 1 Mai, pietrenii sunt așteptați în Ștrandul Municipal Piatra-Neamț, de la ora 17.00, să sărbătorească Ziua Internațională a Muncii la un picnic în aer liber, însoțit de muzică și umor de calitate, asigurate de formații legendare ale scenei artistice românești: Phoenix, Talisman și Vacanța Mare. Turneul aniversar, a cărui deviză pleacă de la titlul unui imn al formației Phoenix, marchează împlinirea a 55 de ani de când aceasta a început să-și construiască o carieră care a ajuns să se identifice cu istoria rock-ului românesc, împlinirea a 20 de ani de activitate a formației Talisman și a 30 de ani de prezență scenică a celor de la „Vacanța Mare”.
Programul artistic va fi completat, în cele trei zile, și de recitaluri susținute de Los Anonimos, Misty, Ansamblul folcloric „Floricică de la Munte”, Teodora Sava și elevii Școlii Populare de Arte.
Vă invităm să sărbătoriți românește, la un picnic tradițional, alături de artiști reuniți sub o deviză românească. Toate concertele din cadrul Turneului aniversar „Fie să renască, Țara Românească!” au intrarea liberă.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Afiș:

 

 

 

 

 

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.