Home » Alte evenimente, Evenimente

Biblioteca “G. T. Kirileanu” Piatra Neamt – Inventar în perioada 16-20 octombrie 2017

16 October 2017 0 Comentarii

biblioteca-kirileanu

 

BULETIN  INFORMATIV

 

 

 

 

Inventar la Secția Arte, Multimedia și Carte străină „Victor Brauner“ a Bibliotecii Județene

 

Secția Arte, Multimedia și Carte străină „Victor Brauner“ a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț își anunță cititorii că, în conformitate cu reglementările legale, va desfășura, în perioada 16-20 octombrie 2017, inventarul de verificare a gestiunii. În acest context, pe perioada desfășurării inventarului, secția își va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu, înregistrându-se doar operațiunile de prelungire a termenului de împrumut precum și cele de restituire a publicațiilor de către cititori (program: luni-vineri 9.00-19.00).

De pe data de 23 octombrie, Secția Arte, Multimedia și Carte străină „Victor Brauner“ își va relua activitatea în program normal.

Așadar, în perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum și cei cărora această întrerupere a activității le va crea un anumit grad disconfort, sunt rugați să împrumute din timp publicațiile pe care le consideră necesare, iar acest inconvenient poate fi ameliorat prin împrumutul/ consultarea pe loc a publicațiilor dorite de la celelalte compartimente ale bibliotecii județene.

Informațiile referitoare la publicațiile existente și repartiția lor în rețeaua secțiilor și filialelor bibliotecii pot fi obținute fie direct la compartimentele ce desfășoară activități cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.

Director-manager

Mihaela Mereuță

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.