Home » Alte evenimente, Evenimente

Biblioteca “G. T. Kirileanu” Piatra Neamt – Un nou atelier de limba engleză, la Biblioteca Județeană

6 November 2017 0 Comentarii

biblioteca-kirileanu

 

Comunicat de presă

 

Un nou atelier de limba engleză, la Biblioteca Județeană

 

 

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un atelier conversațional și creativ de limba engleză, în perioada 7 noiembrie 2017 – 23 ianuarie 2018, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani. Atelierul va avea loc marți, o dată la două săptămâni, de la ora 15.00, cu durata de o oră. Înscrierile se fac gratuit la Secția de Arte, Multimedia, și Carte Străină „Victor Brauner“. Coordonatoarea atelierului este bibliotecara Lăcrămioara Dabija.

Atelierul are ca obiective dezvoltarea creativității, a abilităților de utilizare a limbii engleze, dezvoltarea armonioasă a personalității, găsirea unui răspuns la nevoia de joc și cunoaștere, precum și punerea în valoare a aptitudinilor creative ale participanților.

Reamintim că Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț are o tradiție lungă în promovarea învățării limbilor străine. Astfel, Biblioteca găzduiește un club de limba engleză în parteneriat cu Clubul Artis și coordonat de profesoara Cristina Hrab, în fiecare miercuri (între orele 17.00 și 18.00) și în fiecare joi (între orele 16.00 și 18.00), în Sala Atelier „Veronica Micle“. De asemenea, în cadrul Bibliotecii Județene funcționează un curs de limba engleză pentru începători, destinat tinerilor și persoanelor adulte, în parteneriat cu Asociația Culturală ARES Piatra Neamț și profesoara Doina-Cecilia Iordăchescu, având o grupă de începători (luni și miercuri între orele 17.00 și 18.30) și o grupă de nivel intermediar (marți și joi între orele 17.00 și 18.30), în Sala Info-Club.

 

Afiș:

 

 

 

 

 

Director-manager

Mihaela Mereuță

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.