Home » Alte evenimente, Evenimente

Biblioteca “G. T. Kirileanu” Piatra Neamț – Spectacolul „Manechinul“

22 November 2017 0 Comentarii

biblioteca-kirileanu

 

Comunicat de presă

 

Spectacolul „Manechinul“, cu Paul Arva și Camelia Paraschiv Katai, la Biblioteca Județeană

 

 

Asociația Kilometrul de Cultură, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, aduce la Piatra Neamț, în premieră, spectacolul „Manechinul“ cu Paul Arva și Camelia Paraschiv Katai, joi, 23 noiembrie 2017, ora 18.00, în Sala Expo-Club „Victor Brauner“.

„Am «împletit» un spectacol din cele două volume ale lui Paul Arva, «Mina de gânduri» și «Mina de gânduri 2», în dialog cu autorul și cu muzica lui, pe care l-am numit «Manechinul». Vă invit să primim în suflete «Mina de gânduri» a lui Paul, să trezească în noi o poveste nespusă, un zâmbet neîmpărtășit, o lacrimă de fericire încătușată! Vă așteptăm cu mare drag să… fim!“, spune Camelia Paraschiv Katai.

Camelia Paraschiv Katai s-a născut în comuna Borca, județul Neamț, a studiat la Universitatea de Artă Teatrală Târgu Mureș și în prezent este actriță la Teatrul „Andrei Mureșanu“  din Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Parteneriatul dintre Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ și Asociația Kilometrul de Cultură se va concretiza încă o dată luna aceasta, pe 30 noiembrie, cu spectacolul „Muzică și Poezie: Cătălin Stepa, Ștefania Iacob, Sorin Poplitaru“, tot de la ora 18.00 și tot în Sala Expo-Club „Victor Brauner“.

 

Mihaela Mereuță
Director-manager

Afiș:

 

 

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.