Home » Alte evenimente, Evenimente

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Piatra Neamț – Concert coral „Liniștea sărbătorilor”

5 December 2017 0 Comentarii

 

CONCERT CORAL – „Liniștea sărbătorilor”

miercuri, 6 decembrie 2017, ora 18:00, la sala studio „Theodor Macarie” a Liceului de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț

 

În cadrul stagiunii artistice 2017-2018, Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, prezintă miercuri6 decembrie 2017ora 18:00, la sala studio „Theodor Macarie” a Liceului de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț, tradiţionalul concert coral care se va înscrie în acest an sub genericul „Liniștea sărbătorilor”. Concertul va fi susţinut de Corul de cameră al facultăţii, dirijor – Rodica Trandafir, la pian – Ioana Vețean.

De anul acesta, corul se va numi DIMAcor:D, o denumire ce are ca punct de plecare numele instituției-mamă, al compozitorului și profesorului Gheorghe Dima, primul rector al acesteia.

Concertul din acest an se dorește a fi o introducere în atmosfera sărbătorilor, printr-o serie de lucrări ce se îndepărtează de ideea de colinde, pe care le auzim deja peste tot, dar care astfel completează această atmosferă festivă printr-o oază de liniște, de multe ori atât de necesară.

În deschiderea concertului este invitat Grupul psaltic „Evanghelismos”, coordonator Ciprian Ceai.

 

Afiș eveniment:

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.