Home » Alte evenimente, Evenimente

Târgul de Crăciun la Neamț ediția 2017 – Sâmbătă, 30 decembrie 2017

31 December 2017 0 Comentarii

 

Sâmbătă, 30 decembrie, în deschiderea programului artistic al Târgului de Crăciun la Neamţ va avea loc o scurtă festivitate de premiere în care vor fi evidenţiate şi premiate cele mai frumoase căsuţe de pe Platoul Curţii Domneşti. Recitalurile oferite de două dintre cele mai apreciate interprete de muzică, pop, dance sau latino – CORINA şi OTILIA

 

 

***

CORINA

CORINA este numele de scenă purtat de Corina Bud, născută la  26 ianuarie 1980, în Satu Mare. A debutat în anul 2004, cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005 şi a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5.

Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stitlul artistei, conținând influențe dance hall, reggae, R&B, drum’n base, hip hop, house și electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventura” şi „Overdrive”.

Al patrulea album, Gimme Your Love a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2008 şi a primit recenzii bune, fiind descris de revista “Bravo” ca fiind „un melanj pe gustul tuturor” Acesta a fost produs şi înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producatorul muzical Fun Factory care i-a produs și hitul „Quieres una aventura”.

Videoclipul primului single, „Tears”, a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei.

 

***

***

 

OTILIA

Otilia, pe numele ei întreg Otilia Brumă, s-a născut la 13 iunie 1992, în Suceava.  Stilurile abordate sunt dance, raggaetton și latino.

Încă de mică și-a descoperit talentul pentru muzică și primul care a remarcat-o a fost profesorul  de muzică, de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” din Suceava, iar tot aici s-a și lansat. Primul ei  nume de scenă a fost “Bijue”, iar din vara anului 2013 se numește  “Otilia”. A lansat până în toamna anului 2015 înca nouă  piese noi – “Bilionera” ,”Aventura”, “French  Kiss”, “Russian Dream”, “On Fire”, “Dragoste sau nu”, “Amor Real”, “Somebody to love”.

“Bilionera” a fost cea mai difuzată piesă pe radio în Turcia, timp de 9 săptamâni la rând, subclasati fiind artiști internaționali precum Marron 5, David Guetta, Pitbull sau Calvin Harris. Compilația, „Dance Hits 2015″, produsă de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 în topul vânzărilor de produse muzicale din Turcia unde Otilia cu piesa Bilionera ocupa prima pozitie.

De altfel, Otilia Brumă a primit premiul „Cel mai celebru artist al anului 2014 în Turcia”, premiul fiind înmânat de ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertas

Piesa Billionera a fost numărul 1 și la radiourile din Grecia.

O altă piesă de succes a Otiliei Brumă a fost “Aventura”, care a avut un deosebit succes și în Polonia, fiind pe primul loc la radiourile naționale din acea țară precum Eska Fm și RMF MAXXX.

Dintre piesele cântate în limba română, Otilia se remarcă prin cea intitulată “Dragoste sau Nu”. Cu un titlu sugestiv, piesa este una de dragoste, inspirată din trăirile personale ale artistei. După cum spune Otilia, piesa relatează lupta din interiorul ei de a decide între fericire și materialism. Ea crede că majoritatea fetelor de aceeași vârstă întampină probleme similare, iar prin această piesa a încercat să se regăsească pe ea însăși. De altfel, întrebarea artistei în final fiind “Ești tu ceea ce vreau, sau nu?”.

Piesa a fost ulterior tradusă în limbile spaniolă și franceză.

 

 

***

Program:

 

 

 

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.