Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Parcul Național Ceahlău, Parcuri și rezervații, Promovare Turistică

În zbor deasupra Neamțului – întocmai ca păsările

24 August 2018 2 Comentarii

 

În zbor deasupra Neamțului – întocmai ca păsările

 

 

 

În județul Neamț un aeroclub privat dă posibilitatea oricui să devină pilot licențiat pentru motodeltaplane. Situat în Girov, la doar 12 km de municipiul Piatra Neamț, Aviasport organizează cursuri si stagii de zbor cu instructor calificat de autoritatea aeronautică în domeniul Aeroclubul României pentru motodeltaplane.

Participanții la astfel de cursuri spun că zborul este cel mai frumos și mai interesant lucru pe care l-au experimentat în viața lor. Mărturiile membrilor clubului și ale cursanților sunt impresionante. Ei spun că de acolo, de sus, natura arată altfel, este grandioasă, măreață, impunătoare și au avut astfel prilejul să descopere, zburând, frumuseți nebănuite și peisaje de vis.

Galerie foto:

 Cursurile de pilotaj încep după efectuarea fișei medicale. În cadrul clubului se efectuează cel puțin 25 de ore de zbor, în paralel cu orele de teorie, care se țin la Piatra Neamț. După finalizarea cursurilor, examinarea are loc la Ploiești. Prin urmare, iubitorii de adrenalină, care și-au obținut licența de pilot, pot explorara traseele turistice de la înălțime.

În Neamț întâlnești toate formele de relief și mai ales lacuri montane impresionante. Aici ai ocazia să zbori printre munți, peste dealuri, câmpii, ape, lunci, chei amețitoare (Cheile Bicazului, Șugăului, Bicăjelului), peșteri și păduri. Tot aici, vei putea să privești de sus marea dintre munți „Lacul Izvorul Muntelui”. În județul Neamț toate frumusețile naturii se împletesc într-un chip armonios și în proporții atent calculate. Să zbori peste aceste tărâmuri este cu adevărat o experiență unică, pe care vei dori să o repeți cu prima ocazie.

Galerie foto:

Membrii aeroclubului spun că se zboară cu o medie de 80 de kilometri pe oră, o viteză foarte apropiată de viteza de deplasare a păsărilor, de aceea ai şi senzaţia că zbori precum o pasăre.

Reprezentanții Aviasport din Neamț colaborează și cu alți instructori din județele din împrejurimi pentru a facilita celor interesați obținerea licenței de pilot și pe alte categorii de aeronave ultraușoare.

Galerie foto:

Alte servicii ale aeroclubului Aviasport, pe lângă drumețiile montane în zbor, sunt plimbările cu ATV, motociclete, tiroliană, lansare parașutiști, închiriere de aeronave piloților licențiați, etc.

Mai multe detalii privind prețurile și organizarea cursurilor aflați chiar de la organizatori:

Iulian Părăoanu– președinte Aviasport, pilot, instructor de zbor.
Tel: 0743 49 60 90
e-mail: [email protected]

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

2 Comentarii »

  • admin (autor) a spus:

    La mulți ani! Vă dorim un an nou cu sănătate și bucurii! Vă mulțumim pentru că ați accesat site-ul nostru și pentru interesul acordat activităților care se desfășoară în județul Neamț.
    Pentru mai multe detalii privind organizarea cursurilor de zbor, prețuri, închirieri sau achiziționarea de aparate de zbor, vă rugăm să contactați clubul AVIASPORT:
    Iulian Părăoanu– președinte Aviasport, pilot, instructor de zbor.
    Tel: 0743 49 60 90
    e-mail: [email protected]

  • zavalichi a spus:

    La multi ani 2019! Ma bucur sa vad ca avem scoala de zbor in Neamt. As dori cateva informatii;Perioada curs, cost, pentru zbor cu paramotor. Si daca ma puteti ajuta cu cateva informatii pentru achiztionarea unui paramotor. In faza aceasta vreau sa cumpar ceva secan din Belgia sau Germania. Cu multumiri!

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.