Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Parcuri și rezervații, Promovare Turistică

Marathon MTB Bicaz, sâmbătă 8 septembrie 2018

7 September 2018 0 Comentarii

Ediția de anul trecut

 

Marathon MTB Bicaz, sâmbătă 8 septembrie 2018

Un weekend dedicat iubitorilor de ciclism montan

 

 

 

Evenimentul, ajuns la cea de-a 8-a ediție, prezent și în calendarul Riders Club, strânge anual în județul Neamț sute de participanți din toate colțurile țării care au câteva pasiuni în comun: drumețiile montane experimentate cu bicicleta, cursele epuizante prin poteci sălbatice, neconvenționale și provocatoare de-a lungul unor peisaje unice care îi fascinează de fiecare data și le încarcă bateriile.

Galerie foto- edițiile anterioare:

Așa cum au menționat foarte frumos reprezentanții Riders Club pe site-ul lor, evenimentul Marathon MTB Bicaz poate fi privit ca un „ legământ de frație între Moldova și Ardeal, legământ de frăție între natură și cei care o iubesc”.

Galerie foto- edițiile anterioare:

Organizatorii au pus la dispoziția participanților 3 tipuri de trasee, de lungimi și diferențe de nivel diferite pentru ca astfel la acest maraton să poată participa toate categoriilor de cicliști montani de la cei mai mici, până la cei mari, de la amatori, la profesioniști, care preferă de obicei cursele epuizante cu diferență mare de nivel.

Indiferent de traseul ales: Family – 5 km, Standard – 27 km sau Traseul Epic – 56 km, startul se dă sâmbătă la ora 10:30, de la Cabana Izvorul Muntelui, iar experiența va fi cu siguranță una de neuitat, deoarece și zonele pe care le vor străbate participanții sunt deosebit de spectaculoase.

Galerie foto- edițiile anterioare:

Imagini din zona celor 3 trasee:

Cei mai mici dintre participanți pot avea vârsta de minim 5 ani. Concursul reprezintă dorința fiecăruia de a-și testa capacitatile fizice si tehnice și de a fi în mijlocul naturii sălbatice cu peisaje frumoase și aventuri de neuitat.

Înscrierile au început încă de luna trecută cu o taxă de la 85 de lei și până la 130 lei, în ziua competiției. Taxa pentru copiii de la 5 la 14 ani este de 45 lei, indiferent de momentul înscrierii.

Organizatorul evenimentului, Asociația „Renașterea Bicazului” în parteneriat cu  Primăria Orașului Bicaz precum și sponsorii vă așteptă și la această ediție Marathon MTB Bicaz, 8 septembrie 2018, cu multe surprise, iar cei mai buni în competiția de ciclism montan vor primi medalii, diplome și cupe.

Galerie foto- edițiile anterioare:

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.