Home » Alte evenimente, Evenimente

Președintele Asociației Le Roannais – Piatra-Neamț invitat la Clubul de franceză de la Biblioteca Județeană

10 April 2019 0 Comentarii

Președintele Asociației Le Roannais – Piatra-Neamț invitat la Clubul de franceză de la Biblioteca Județeană

Președintele Asociației Le Roannais – Piatra Neamț, Daniel Roulet, va participa ca invitat special la întâlnirea membrilor Clubului de franceză de la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, miercuri, 10 aprilie 2019, de la ora 17.00, în Sala Tezaur. Toți doritorii sunt invitați să participe la o nouă activitate a Clubului de franceză, în cadrul căruia va fi susținut un schimb cultural de idei și de experiențe de viață, cu tema „Sărbătorile pascale – semnificații și tradiții“. „Îmi doresc mereu să revin aici. Cred că (…) asta se datorează ospitalității oamenilor și frumuseților orașului și ale județului. Este o regiune pe care o apreciez foarte mult…“, declara Daniel Roulet cu prilejul vizitei delegației din Roanne la Piatra Neamț din anul 2015.

Dialogul participanților, ilustrat cu secvențe audio-video exemplificative, va fi moderat de profesoara Elena David, coordonatoarea Clubului de franceză.

Clubul de franceză din cadrul Bibliotecii Județene se adresează persoanelor tinere și adulte, care au un minim de cunoștințe de limba franceză.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.