Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Lacuri în județul Neamț, Promovare Turistică

La Caiace – liber la distracție

28 May 2019 0 Comentarii

 

 

S-a deschis sezonul distracțiilor în zona La Caiace, de pe malul Lacului Bâtca Doamnei din Piatra Neamț. Locul reprezintă un concept nou care vă propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber. Astfel, pietrenii și turiștii pot alege să se delecteze cu diverse activități educative, culturale, sportive și de relaxare.

 

Și pentru că e important ca cei mici să se distreze alături de părinții lor, La Caiace a devenit din acest an locaţie Happy Kid, punând la dispoziţie, celor interesaţi, o aplicație gratuită și un abonament care, împreună, oferă accesul la diverse servicii și magazine cu reduceri și cadouri pentru copii. Totodată, acestea oferă și posibilitatea de a beneficia de reduceri la închirierea caiacelor pentru plimbările relaxante pe lac.

 

Deschiderea sezonului aduce și alte noutăți, La Caiace fiind și primul self-service pentru biciclete din Piatra Neamţ. Oaza de relaxare de pe malul lacului Bâtca Doamnei, este de acum și pe TripAdvisor. Prin urmare, dacă ați trecut prin acest loc și v-a plăcut, lasați aici un review.

Tot aici, vă așteaptă multe surprize și de Ziua Copilului, pe 1 iunie. Mai multe detalii despre eveniment precum și date de contact ale organizatorilor, găsiți aici: https://www.facebook.com/LaCaiace/

Vă așteptăm să petrecem timp în natură, într-un loc de poveste!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.