Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Festivaluri organizate de Consiliul Județean Neamț, Promovare Turistică, Stațiuni turistice și balneoclimaterice
, , , , , , ,

O vacanță de neuitat în Ceahlău, județul Neamț!

9 August 2019 0 Comentarii

Începe Water Music Festival, o săptămână de distracții la Debarcader Ceahlău

 

 

Evenimentul se anunță a fi mai mult decât un festival…Dacă îți plac sporturile nautice, distracția și adrenalina dar și concertele în aer liber nu rata Water Music Festival. Aici vei găsi sesiuni de sporturi nautice, rafting, ski, kayac, expediții pe lac, elicopterul, hidroavionul, campingul, zona de food and drink și multă muzică bună, open stage, jam session și multe altele.

 

Programul intergral, pe pagina de facebook a organizatorului:

https://www.facebook.com/events/325461538112637/

Intrarea la festival pe toată durata saptamanii este gratuită. Biletele se plătesc doar pentru serile de vineri, sâmbătă și duminică la concertele care încep la ora 19.00.

Bilete se pot achiziționa și de la intrare.

 

Săptămâna trecută, în weekend, tot în comuna Ceahlău, dar în stațiunea montană Durău a avut loc cea de-a 45-a ediție a evenimentului Festivalul Muntelui Ceahlău, la care au fost invitați artiști renumiți: Lidia BUBLE, Mark STAM și Cristina BĂLAN.

Galerie foto:

 

Duminică, ziua a fost dedicată folclorului românesc și international, fiind invitate, pe scena festivalului, ansambluri din mai multe colțuri ale lumii.

 

Galerie foto:

Evenimentul s-a încheiat cu două recitaluri susținute de artiste îndrăgite ale muzicii populare românești, Mihaela GURĂU și Mioara VELICU.

Galerie foto:

Festivalul Muntelui Ceahlău este organizat anual de Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Ceahlău, Direcția de Administrare a Parcului Național Ceahlău și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.