Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Festivaluri organizate de Consiliul Județean Neamț, Obiective turistice, Promovare Turistică
, , ,

Din culisele unui eveniment de succes

9 January 2020 0 Comentarii

Making ofDescoperă Ținutul Neamțului

Galerie foto:

Nouă pasionați de fotografie au venit din toată țara în județul Neamț să descopere locuri, povești, oameni, legende, tradiții și peisaje de vis. O incursiune în județul Neamț i-a condus într-o aventură pe cărările Ceahlăului dar și într-un minunat safari în ținutul zimbrului, aproape de cel mai mare erbivor din Europa.

Galerie foto:

„Descoperă Ținutul Neamțului” a însemnat și o călătorie în interiorul sufletului prin pătrunderea în vechile și impresionantele așezăminte monahale din Neamț, ascunse într-un spațiu edenic, în sălbătăcia munților, în desișul pădurilor, acolo unde frumusețea văilor și liniștea poienilor se împletesc atât de armonios cu viața duhovnicească și credința în Dumnezeu.

Galerie foto:

Proiectul a dezvăluit participanților și povestea despre viața localnicilor, a oamenilor frumoși și primitori care se bucură de fiecare dată să-i găzduiască pe turiști, să le împărtășească din farmecul tradițiilor și obiceiurilor ce fac parte din universului lor. Nu în ultimul rând, evenimentul a însemnat și o experiență culinară deosebită.

Galerie foto:

Impresii, mărturii ale participanților despre călătoria aventuroasă și fascinantă în acest univers al județului Neamț găsiți mai jos:

Eveniment de fotografie în Ținutul Neamțului – prima parte

Eveniment de fotografie în Ținutul Neamțului – a doua parte

Eveniment de fotografie în Ținutul Neamțului – a treia parte

Eveniment de fotografie în Ținutul Neamțului – (IV)

 

Mulțumim Mihail Oprescu că ne-ai împărtășit impresiile tale în urma experienței trăite în cadrul acestui proiect, în județul Neamț!

„Descoperă Ținutul Neamțului”, ediția de-a doua, Eveniment de Fotografie inițiat și organizat de Consiliul Județean Neamț.

În curând, expoziție fotografică online cu imagini din Neamț

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.