Home » Alte evenimente

Faza finală a Festivalului Concurs „Florile Ceahlăului“ se amână!

10 March 2020 0 Comentarii

Ținând cont de evoluția virusului COVID-19 la nivel național și de recomandările specialiștilor, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ, organizatorul Festivalului concurs de muzică populară pentru copii şi tineret „Florile Ceahlăului“, anunţă amânarea desfăşurării fazei finale a ediţiei a XXXII-a pentru o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util.
Festivalul, început în luna februarie cu faza preselecţiei naţionale, urma să îşi desfăşoare faza finală şi Gala laureaţilor la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 13 – 15 martie, la „Cinema, Mon Amour“, fază la care sunt calificaţi şi concurenţi din judeţele în care au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire – Olt, Gorj, Mureş, Suceava.
Menționăm că lista finaliștilor rămâne valabilă, concurenții putând evolua în cadrul Festivalului, la data ce va fi comunicată în timp util.
Spectatorii care au achiziţionat deja bilete pentru concertul de gală sunt aşteptaţi la secretariatul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ, pentru a-şi recupera banii.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.