Home » Alte evenimente
, ,

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” anunță: spectacolele cu public numeros se anulează

4 June 2020 0 Comentarii

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” anunță, cu regret, anularea tuturor marilor spectacole care urmau să aibă loc anul acesta, în perioada următoare. Decizia a fost luată având în vedere contextul generat de dinamica evoluției situației epidemiologice globale, determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și luând în considerare necesitatea asigurării în continuare, chiar și după încetarea stării de alertă, a unei protecții adecvate împotriva îmbolnăvirii.

De asemenea, vom decide pe parcursul lunilor ce urmează cum se vor organiza spectacolele Stagiunii Muzicale și finala Festivalului Concurs Florile Ceahlăului”.

Aşadar, nu vor mai avea loc evenimente cu public numeros precum Festivalul Vacanţe Muzicale la Piatra-Neamţ”, Festivalul Internaţional de Folclor Ceahlăul” și Neamţ Music Festival”.

În funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, vom organiza în viitor spectacole în cadrul Stagiunii muzicale, încercând să implicăm în programele artistice tinerii talentaţi din Ținutul Neamţ.

Decizia a fost luată în contextul pandemiei de coronavirus, care ar putea pune în pericol sănătatea publicului, a artiștilor care ar evolua și a organizatorilor acestor evenimente.

Suntem convinşi că publicul fidel al manifestărilor organizate de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ este înţelegător şi ne va fi mereu alături.

În ultimele luni, proiectele Centrului au fost adaptate, în mare măsură, condițiilor impuse de pandemie, astfel că întâlnirile cu publicul s-au mutat în mediul online.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.