Home » Alte evenimente
,

Lansarea monografiei „Baza Hipică «Virgil Bărbuceanu»“

10 July 2020 0 Comentarii

 

Asociația Club Sportiv Ecvestru Piatra Neamț organizează, vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 15:30, lansarea cărții „Baza Hipică «Virgil Bărbuceanu». Monografie 1986-2019“ de prof. Costache Lupu, apărută recent la Editura Sensul. Acțiunea se va desfășura în aer liber, pe terasa camping-ștrand „La Gotcu“, de lângă Baza Hipică.

Printre cei care vor vorbi despre carte și despre autor se vor afla Vasile Cuptor, Vasile Pop Silaghi, Constantin Cocea, Ion Rotaru, Adrian Alexa, Liviu Bumbu, Tudorel Radu, Ionuț Cucoară, Mihai Hanganu, Georgică Ștefan, Laurențiu Dulamă și Ion Asaftei.

„Mi se oferă șansa de a aduna în paginile prezentei lucrări momentele importante care au marcat construirea, inaugurarea și activitatea Bazei Hipice «Virgil Bărbuceanu» din Piatra Neamț.

Apariția cărții reprezintă o mărturie a recunoștinței noastre în fața curajului și a eforturilor depuse de autorități, oameni providențiali, de întreaga comunitate care a reușit să înalțe și să mențină în funcție unul dintre cele mai importante obiective de interes sportiv național și internațional. (…)

Ideea care străbate ca un fir roșu întreaga monografie este că, fără solidaritate, fără o mobilizare a cât mai multor prieteni și susținători, nu era posibilă apariția Bazei Hipice în peisajul municipiului Piatra Neamț și nici menținerea acesteia în funcțiune. (…)

Înclinându-mă din nou în fața truditorilor în ale sportului ecvestru, garantez că ne vom menține la înălțimea așteptărilor“, precizează prof. Costache Lupu în „Cuvântul înainte“ al monografiei.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.