Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Obiective turistice, Promovare Turistică
, ,

România și Ținutul Neamțului în presa internațională, impact uriaș

31 August 2020 0 Comentarii

O poveste fără sfârsit, de fiecare dată altfel, întotdeauna surprinzătoare!

România frumoasă este surprinsă de presa internațională, mai exact de postul de televiziune TF1 Le JT  din Franța.

„Sălbatică, autentică, fascinantă, în mișcare, delicioasă, rafinată și chiar răcoroasă” așa a fost descrisă în câteva cuvinte România și prin tot ceea ce are ea de oferit turiștilor.

În Neamț, jurnaliștii francezi au trecut prin două zone extrem de pitorești: Lacul Izvorul Muntelui și Cheile Bicazului:

https://www.facebook.com/watch/?v=338231107551626&extid=xtppLPOXJ2aJtphy

Clipul despre România nu a rămas fără ecou. Postat de jurnaliștii francezi pe data de 26 august, acesta a devenit pe pagina lor de socializare unul dintre cele mai populare clipuri.

Văzând toate acestea, nu putem decât să ne mândrim că avem o țară bogată cu peisaje impresionante, cu valori naturale și antropologice, culturale, etnografice și ecumenice de mare însemnătate. Aici, în țară, activitățile de agrement și oferta extrem de diversă a obiectivelor și atracțiilor turistice, o dată descoperite de turiști, nu mai pot fi uitate. Sunt locuri de o frumusețe uimitoare care crează dependență și îi determină pe turiști să revină pentru a descoperi mai mult. Poveștile din România frumoasă sau „sălbatică”, așa cum au numit-o jurnaliștii francezi în materialul de mai sus, nu se termină niciodată. La fel se întâmplă și cu frumusețile, legendele și poveștile din Ținutul Neamțului. Niciodată nu descoperi suficient și nu te saturi de locurile încântătoare.

Galerie foto:

Alte articole despre Neamț au apărut anul acesta și la sfârșitul anului trecut în publicația „Le petit journal”:

https://lepetitjournal.com/bucarest/a-voir-a-faire/guide-vert-michelin-moldavie-3-endroits-peu-connus-decouvrir-274488?fbclid=IwAR0DocWky-0TzCKplejLPkvGv5PJ0PBcF84Qg6Ie6_rc13plmYjtLGXmME0

Cele mai importante obiective cultural-istorice din Piatra Neamt sunt descrise de aceeași publicație în articolul de mai jos. Tot aici apar informații și despre mănăstirile Bistrița și Pângărați:

https://lepetitjournal.com/bucarest/a-voir-a-faire/escapades-guide-vert-michelin-piatra-neamt-et-ses-environs-269087?fbclid=IwAR03Jz6qeMPOJ8vIx9e6nfc3pODTwIzTsss9OFV_OolgcXbZIU6S9YsEXJQ

Descoperă Ținutul Neamțului și cu ajutorul Aplicaţiei Visit Neamţ și construiește-ți sigur/ă sejurul de vis!

Aplicația mobilă, tradusă în limbile engleză și germană, este administrată de Consiliul Judeţean Neamţ şi poate fi descărcată direct pe telefonul mobil din Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visitneamt, AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/visit-neamt/id1439893550?mt=8 sau prin scanarea codului QR de mai jos:

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.