Home » .: Promovare Turistică :., Cetăți și conace, Evenimente, Lacuri în județul Neamț, Obiective turistice, Parcul Național Cheile Bicazului - Hășmaș, Parcuri și rezervații, Promovare Turistică
, , , , , , , ,

Trip în România a ajuns și la Neamț

26 October 2020 0 Comentarii

Galerie foto:

 Sursă foto Cyclic Agency

Proiectul este o inițiativă care a pune în valoare România spectaculoasă, cele mai frumoase locuri din țară, în combinație cu o experiență muzicală inedită, concretizată prin live stream-uri și aftermovies.

„Vrem să încurajăm românii ca în următoarea perioadă, când măsurile de distanțare socială se vor relaxa, să-și petreacă vacanțele în țară. Asta va ajuta întregul ecosistem de business să își revină mai ușor” au precizat inițiatorii proiectului Cyclic.

Proiectul s-a născut și se derulează în contextul dificil al confruntării cu pandemia de coronavirus. Astfel, inițiativa vine dintr-o nevoie firescă de sprijinire a turismului, un domeniu larg, cu multe conexiuni și interdependențe, zone afectate în prezent mai mult ca altădată: artiști, evenimente, HoReCa, etc.

În Neamț, imaginile spectaculoase au fost surprinse la Cetatea Neamț, Lacul Cuejdel și Lacul Izvorul Muntelui și câteva cadre în Cheile Bicazului. Un proiect Cyclic Agency, Ionuț Hupca și Dobrikan, octombrie 2020.

Galerie foto:

Sursă foto Cyclic Agency

În cadrul întregului proiect, stream-ul pune accent pe frumusețile locului si pe muzica artistului, iar de filmare se ocupă o echipă profesionistă ce captează imagini cu mai multe camere din mai multe unghiuri, inclusiv din dronă, toate montate de un regizor.

Iată ce a ieșit după drumeția în Neamț! Urmăriți mai jos câteva fragmente video, în plus față de filmarea principală:

Cetatea Neamț:

Zona Cheile Bicazului:

Lacul Izvorul Muntelui:

Sursă video Cyclic Agency

Pe lângă peisajele impresionante, fiecare aftermovie conține și imagini de pe traseu și fiecare locație descoperită are povestea sa, este vorba despre tot ceea ce are o importanță deosebită pentru turiști: tradiții și obiceiuri, gastronomie specifică, istoria și întâlnirile cu oamenii locurilor.

Alte destinații vizate în proiect: Lacul Sfânta Ana (jud. Harghita), Fundătura Ponorului (jud. Hunedoara), Vulcanii Noroioși (jud. Buzău), Cazanele Dunării (jud. Mehedinți), Delta Dunării (jud. Constanța), Transfăgărășan (jud. Argeș), Cetatea Neamț (jud. Neamț), Roșia Montană (jud. Alba), Castelul Bran (jud. Brașov), Sarmizegetusa Regia (jud. Hunedoara), Cetatea Histria (jud. Constanța)

„Cyclic e mai mult decât volumul din difuzoare și artistul de la pupitru. E despre a transforma petrecerile obișnuite în momente memorabile. E despre BPM-ul inimii tale, nu al pieselor. Din 2010 trecem de la seri liniștite la nopți agitate, de la brize de răsărit la apusuri calde, de la house la tehno și de la homies la artiști internaționali. Născută în București, agenția de DJ booking e prezentă acum prin evenimentele pe care le organizează peste tot în țară.”

@cyclic

Proiectul se desfășoară cu respectarea regulilor impuse de autoritățile locale și centrale privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.