Home » Alte evenimente
, , ,

Atelierele primăverii, la Biblioteca Județeană

18 February 2021 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează, în cadrul Secției de Carte pentru Copii & Ludotecă „Ion Creangă“, Atelierele primăverii. În cadrul acestor ateliere creative, copiii vor realiza activități practice de creație și învățare prin joc, valorificându-și creativitatea și originalitatea, vor picta, vor confecționa mărțișoare și felicitări, flori din hârtie creponată sau fetru, folosind tehnici precum quilling sau origami.

Întâlnirile se vor desfășura în lunile martie-aprilie, în intervalul orar 13.00 –14.30, după cum urmează: 1 martie – atelier de mărțișoare; 8 martie – atelier de felicitări; 15 martie – atelier de creație flori din hârtie și fetru; 19 aprilie – atelier de creație iepurași de Paște; 26 aprilie – atelier de pictură pe ouă.

Atelierele primăverii se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani. Pentru că numărul de locuri este limitat (maximum 10 copii la o întâlnire), va fi nevoie ca înscrierile să fie făcute înainte de participarea propriu-zisă. Acest lucru poate fi făcut direct la Secția de Carte pentru Copii & Ludotecă „Ion Creangă“ sau pe adresa de email: [email protected]. Taxa de participare (4 lei /atelier) acoperă materialele consumabile utilizate.

 

Se va avea în vedere respectarea tuturor normelor de protecție împotriva COVID-19: distanțarea (un singur copil la masă), purtarea măștilor și a mănușilor, dezinfectarea spațiului de lucru.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.