Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Lacuri în județul Neamț, Promovare Turistică
, , , ,

Intuitive Painting și Inițiere în SUP

7 July 2021 0 Comentarii

Intuitive Painting

Weekendul acesta vă va aduce o sesiune de creație plastică liberă și intuitivă chiar pe malul lacului, în zona deja renumită din Piatra Neamț, La Caiace.

Arta nu joacă un simplu rol estetic, ci îndeplinește mult mai multe funcții. De la terapie și autocunoaștere, la dezvoltarea intuiției și imaginației, toate aceste funcții ale artei pot fi atinse prin concentrare și încredere în sine. Acest lucru urmează să-l demonstreze echipa de artiști care lansează invitația către toți cei care doresc să descopere arta în diversele ei forme.

https://www.facebook.com/events/1068116820387611

Evenimentul va începe de vineri și va dura până duminică, 11 iulie 2021.

Stand Up Paddling

Imaginează-ţi plăcerea de a te plimba şi explora natura, într-o zi însorită, departe de agitaţia oraşului şi aproape de liniştea apei.

Stand Up Paddle Boarding-ul (SUP) este un sport nautic cu o creştere rapidă în popularitate la nivel mondial, datorită uşurinţei cu care se însuşesc principiile de bază, al siguranţei şi al versatilităţii sportului. Te așteptăm la un curs de inițiere, susținut de pasionații de la Ride & Shine Romania.

Instructorii îți va oferi inițierea și vei reuși rapid să controlezi placa și să te bucuri de prima ta aventură pe apă. O să înveți ce înseamnă echilibrul dintre corp și minte.

Vino împreună cu prietenii ori singur și alătură-te unui grup de iubitori de aventură pe apă, noi îți vom asigura tot echipamentul necesar!

La Caiace, Lacul Bâtca Doamnei, Piatra Neamț

https://www.facebook.com/events/537304604067863

Foto credit: La Caiace

La Caiace este un spaţiu în aer liber, amenajat în stilul spaţiilor „nature friendly”, este locul unde pietrenii, turiştii, artiştii, sportivii, fotografii se adună să îşi petreacă un timp preţios departe de oraş.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.