Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Promovare Turistică
, , , , ,

Radioaventura cu Autorulota ZU a ajuns și la Neamț!

21 July 2021 0 Comentarii

 În turul României, Radioaventura cu Autorulota ZU a ajuns și în județul Neamț și a transmis live, în această dimineață, din Piatra Neamț

În cea de-a patra zi a turului prin România, Daniel Buzdugan a spus în această dimineață: „Neața bună de sub Turnul lui Ștefan din Piatra Neamț!” și a promovat Neamțul pe pagina sa de facebook.

Daniel Buzdugan: „De când eram mic copil, orașul Piatra Neamt cu împrejurimilile sale a fost unul special pentru mine, aici veneam în vacanțele de vara, pentru că părinții și bunicii mei sunt de-ai locului. Astăzi a fost o atmosferă fantastică la Turnul lui Ștefan acest obiectiv se vizitează și trebuie neapărat să-l puneți pe lista voastră de călătorii. La o aruncătură de băț sunt mănăstirile Văratec, Agapia, Sihla Sihăstria, Neamț, Vovidenia, Schitul Tarcău, locul unde Vitoria Lipan și-a găsit bărbatul mort ( romanul Baltagul a lui Mihail Sadoveanu). O să aveți parte de o vacanță surprinzătoare dacă veniți în zona Neamțului!”

https://www.facebook.com/daniel.buzdugan.5/posts/5882897371752524

Mihai Morar: „Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional.

Noi doar am vrut să facem radio din mers, radio de oriunde, radio de peste tot. Dar nu știam că vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge. Că aveți, la fel ca noi, grupa de sânge ZU.

Mulțumim România pentru reîntâlnire. Azi, la Piatra Neamț, a fost masiv…precum Ceahlăul.

Ne-am urcat în autorulotă și continuăm călătoria. Din Moldova, trecem munții, ne unim cu Ardealul. Mâine dimineață, strigăm tare la radio “Servus, Cluj!”

Radio ZU #RADIOAVENTURA #Ziua4

https://www.facebook.com/mihaimorar/posts/366168304874444

Atmosfera a fost una minunată, marca Radio Zu, cu Morar și Buzdugan în mare formă, cu surprize, multă voie bună și dialoguri haiose cu pietrenii adunați pe platoul Curții Domnești. Nici comentariile la postări nu trec neobservate, dimpotrivă ele fac deliciul evenimentului, sunt ca cireașa de pe tort și ne asigură că lumea, de peste tot, s-a bucurat de întâlnirea cu Radioaventura de la Piatra Neamț, fie ea online sau live, un turneu de peste 3000 de km prin România.

„Să fiți mândri că sunteți născut în județul ăsta, în județul Neamț care are atâtea valor ce trebuie promovate, să duceți mai departe tradițiile (…)” a mai spus Daniel Buzdugan.

Pietrenii au fost invitați în număr cât mai mare pe Platoul Curții Domnești pentru cea mai frumoasă poză Radioaventura, cu Autorulota ZU prin România.

Iată și ce a ieșit:

 

 

 

 Urmărește transmisiunea de la Curtea Domnească, aici:

https://www.facebook.com/radiozu/videos/3011638855785032

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.