Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Lacuri în județul Neamț, Promovare Turistică
, ,

Folk, blues, rock și competiție de vâslit în Neamț

22 July 2022 0 Comentarii

 

Water Fest de la Ceahlău, a IV – a editie, unicul festival de muzică și sporturi de apă din zona Moldovei, se va desfășura în weekend-ul 12-14 august 2022, pe malul lacului Izvorul Muntelui, în comuna Ceahlău, sat Bistricioara, la poalele Muntelui Ceahlău, într-un cadru de poveste.

 

 

10.000 de participanți au trecut pragul festivalului până la această ediție, iar în acest an spectacolele vor face ca atmosfera să fie incendiară.

Evenimentul face parte din campania națională „Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă”, o inițiațivă a Asociației Green Ties-CRAVATE VERZI și Asociația Ivan Patzaichin Mila 23, în parteneriat cu Alianța Apele Unite ale Romaniei.

Campania urmărește reconectarea oamenilor la natură, valorificarea patrimoniului hidrografic românesc, promovarea ecoturismului și a mișcării în aer liber prin sportul cu vâsle, dar și o mai bună înțelegere și interpretare a naturii. Vedetele acestor festivaluri pe apă sunt canotcile de 10+1 locuri, folosite drept vehicule în competițiile sportive de viteză pe apă.

Organizatorii lansează invitația de participare tuturor turiștilor dornici de festivaluri în aer liber, celor care iubesc natura și sporturile de apă, dar și companiilor care au proiecte de mediu sau pot implementa proiecte de mediu, cu scopul de a crea o comunitate activă din punct de vedere social, cultural și sportiv. Participarea la competiția de vâslit reprezintă totodată și un omagiu adus initiatorului ei, marele canotor roman Ivan Patzaichin, și confirmă pe plan național dorința și implicarea directă în conservarea și protecția mediului.

Pentru bilete, rezervări și informații suplimentare, consultați paginile organizatorilor:

https://waterfest.ro/

https://www.facebook.com/waterfest2020

https://www.youtube.com/watch?v=Urn7hGSJYYE

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.