Home » Alte evenimente

Ziua Internațională a Poeziei cu poeți, la Biblioteca Județeană

20 March 2023 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează o întâlnire cu poeții Vasile Baghiu, Dorin Ploscaru și Claudiu Pipirigeanu (Teodor Sinezis) de Ziua Internațională a Poeziei, marți 21 martie 2023, începând cu ora 16:00, în Sala Cupola.

Invitații speciali vor recita din lirica proprie, vor depăna amintiri legate de aventura personală cu poezia și se vor afla în dialog cu participanții.

Moderatorul întâlnirii va fi prof. Mihaela Mereuță, managerul Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț.

Totodată, fiecare secție și filială a bibliotecii va organiza întâlniri, recitaluri și ateliere dedicate poeziei, la care vor participa elevi și cadre didactice de la instituții de învățământ din județ.

Ziua Internațională a Poeziei a fost instituită de UNESCO, din anul 1999, ca recunoaștere a contribuției remarcabile pe care au adus-o poeții și scriitorii din întreaga lume la îmbogățirea culturii și spiritualității universale și pentru susținerea și promovarea creației poetice.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.