Home » Alte evenimente

Conferința „Armata Luminii și Oamenii“

25 April 2023 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește conferința publică „Armata Luminii și Oamenii“, susținută de scriitorul Cristian Harnău, joi, 4 mai 2023, începând cu ora 17:00, în Sala Cupola.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Colecția de Carte și Artă „Harnău“ Iași.

Cristian Harnău s-a născut la 24 martie 1960 în Iași. Urmează studii liceale reale la Colegiul „C. Negruzzi“ Iași (clasele a IX-a și a X-a) și filologice la Colegiul „M. Eminescu“ Iași (clasele a XI-a și a XII-a), precum și universitare la Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi“ Iași, pe care o absolvă în 1986.

Se caracterizează ca fiind „patriot, poet, publicist, autor de scrieri privind poporul român, de sinteze asupra problematicii globale contemporane, de culegeri de cuvinte memorabile, de volume care cuprind cazuistica unor fenomene sau entități deocamdată inexplicabile și de volume autobiografice“.

 

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.