Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Lacuri în județul Neamț, Promovare Turistică
,

Bicaz Kayak Fest, 2023

4 May 2023 0 Comentarii

 

Pasionaților de sporturi pe apă, aer curat de munte, priveliști încântătoare și mișcare li se pregătesc două zile magice în Neamț.

Aventura pe caiace și canoe se va desfășura pe 3 și 4 iunie 2023, iar întâlnirea va avea loc în Portul Turistic Bicaz, pe malul lacului Izvorul Muntelui și la poalele masivului Ceahlău, un cadru de poveste din judetul Neamt.

Participanții vor fi încântați de peisaje minunate, vor avea ocazia să interacționeze cu localnici ospitalieri, să guste din mâncărurile tradiționale moldovenești și să participe la concursurile de caiace și canoe organizate pentru toate vârstele, indiferent de experiență.

Fotografii de arhivă, credit foto: Grădinile Romane

Sâmbătă, 3 IUNIE 2023, pasionații vor putea lua parte la un maraton de 40 de kilometri sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara se va încheia cu o petrecere tematică Bicaz Kayak Fest Retro Party.

Duminică, 4 IUNIE 2023, se vor desfășura alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz până în dreptul Portului Turistic și al doilea de eskimo-rolling, o tehnică de a te roti și salva dintr-un caiac răsturnat.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Asociatia „Clubul Outdooris” în parteneriat cu Primăria Bicaz și urmărește promovarea sănătății prin mișcare, încurajarea și dezvoltarea comunității caiaciste din România prin întâlnirile și competițiile sportive deschise iubitorilor amatori și profesioniști de caiac, canoe și alte ambarcațiuni ușoare din țară și străinătate.

Prin urmare, în weekendul de Rusalli vă așteptăm la Neamț, să pedalați la Bicaz Kayak Fest 2023 pe „marea dintre munți”, un cadru natural impresionant.

Mai multe informatii despre eveniment găsiți pe pagina organizatorilor: www.bicazkayakfest.ro  sau www.facebook.com/bicazkayakfest

Fotografii de arhivă, credit foto: Ion ASAVEI

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.