Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Obiective turistice, Parcul Național Ceahlău, Parcuri și rezervații, Promovare Turistică, Stațiuni turistice și balneoclimaterice, Trasee montane
, ,

Început de iunie cu un aflux mare de turiști pe Ceahlău

7 June 2023 0 Comentarii

A fost gratuit pentru copii la toate muzeele din Neamț, pe 1 iunie, a fost teatru în aer liber la Piatra Neamț, tot pentru ei, a fost și un tur de ciclism la care au participat peste 500 de pasionați ai sportului pe două roți, dar cel mai mare aflux de turiști și nemțeni a fost către „Olimpul Moldovei”, Masivul Ceahlău.

În perioada 1-5 iunie, muntele sfânt din Neamț a fost atracția vizitatorilor, așa că peste patru mii de turiști s-au bucurat să urce pe Ceahlău, au admirat priveliștile de la înălțimile masivului, iar cei mai mulți dintre ei s-au nevoit să ajungă până sus, pe Vârful Toaca.

Dacă muntele a fremătat de turiști pe care îi puteai vedea la tot pasul pe toate traseele, și la cele două cabane, Fântânele și Dochia, jos în stațiunea Durău și în Izvorul Muntelui, cu greu mai puteai găsi vreun loc de parcare.

Familii întregi și tineri dornici de distracție au luat cu asalt stațiunea montană și toate zonele turistice din Neamț.

Pentru copii s-au derulat programe și activități speciale în toată această perioadă. Durău Park i-a cucerit cu surprizele oferite, iar membrii echipei Salvamont Durău le-au prezentat celor mici activitatea, materialele tehnice, manevrele de resuscitare, de comunicații radio și mașinile de intervenție.

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.