Home » Alte evenimente

Atelier de pictură pe numere, la Biblioteca Județeană

21 July 2023 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un atelier de pictură pe numere, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, în perioada iulie-august 2023, condus de Anca Mihalache, în colaborare cu Theodora Popovici – partener extern – și sponsorizat de Clinica Asclepion Piatra-Neamț.

În cadrul tehnicii propuse pentru acest atelier – pictura pe numere – copiii vor realiza un tablou pentru care li se pune la dispoziție un șablon gata făcut, cu o pânză întinsă pe șasiu împărțită pe zone pentru fiecare culoare și nuanță. Zonele numerotate de pe pânză corespund numerelor de pe tuburile de culoare. Participanții vor avea la dispoziție toate ustensilele necesare pentru realizarea tablourilor.

Atelierul se va desfășura într-o ambianță relaxantă și veselă, astfel încât micii artiști să se simtă în largul lor, să picteze și să socializeze.

Participarea la aceste ateliere îi va ajuta pe copii să-și dezvolte anumite abilități, precum răbdarea, concentrarea, determinarea și pasiunea pentru pictură.

La finalul atelierului, va fi organizată o expoziție cu lucrările copiilor participanți.

Înscrierile se fac la Secția de Carte pentru Copii & Ludoteca „Ion Creangă“, iar atelierul se va desfășura în Sala Info-Club II. Participarea va fi gratuită, în limita a 10 (zece) locuri disponibile.

Perioada exactă de desfășurare a atelierului de pictură pe puncte va fi comunicată oficial cu câteva zile înaintea de prima întâlnire.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.