Home » Alte evenimente

Atelier de creație vestimentară pentru păpuși, la Biblioteca Județeană

6 September 2023 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un atelier de creație vestimentară pentru păpuși, destinat copiilor cu vârsta de cel puțin 9 ani. Atelierul este coordonat de Maria Tamaș și se va desfășura vinerea, de la ora 15:30 până la ora 17:00, în perioada 22 septembrie – 3 noiembrie 2023, în Sala Info-Club 2.

Copiii sunt așteptați cu păpușile proprii, de preferință mai mici, pentru a nu impune consumuri mari de materiale textile. Cei care doresc să confecționeze vestimentații pentru păpuși mai mari, pot veni și cu materialul textil propriu.

Participanții vor avea la dispoziție, pentru consultare, fondul de carte specializat al bibliotecii.

Înscrierile se fac, pentru fiecare ședință, la Secția de carte pentru copii & Ludoteca „Ion Creangă“. Grupa va fi de maximum 10 copii.

Participarea este gratuită.

Maria Tamaș are o colaborare îndelungată cu Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț. Cea mai recentă manifestare a fost expoziția „Arădeanca și păpușile copilăriei“, cu exponate din colecțiile particulare Maria Tamaș și Iulian Gorea, care a avut vernisajul, miercuri, 31 mai.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.