Home » Alte evenimente

Terapie prin caligrafie, la Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț

2 October 2023 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț vă invită să participați la CaligraFiind – Atelier de Caligrafie ce va avea loc miercuri, 22 noiembrie 2023, între orele 16.30-18.30, în Sala Info Club 2.

Organizat sub genericul Terapie prin Caligrafie, atelierul inițiat de Doamna Gabriela Zamă – terapeut și caligraf – este destinat adulților și adolescenților care sunt curioși și dornici să descopere frumusețea scrisului caligrafic, să-și crească concentrarea, starea de relaxare, pacea interioară, răbdarea și să-și ofere bucuria de a așeza frumusețe pe hârtie.

Farmecul practicării Caligrafiei Copperplate va fi potențat de instrumentele specifice pentru desfășurarea atelierului (toc, peniță, călimară cu cerneală, foi speciale) care vor fi  puse la dispoziție de către organizator și vor prilejui participanților întâlnirea cu eleganța timpurilor în care scrierea echivala cu o carte de vizită.

Taxa de participare la acest atelier este de 150 de lei pentru adulți și 100 de lei pentru adolescenți, studenți și pensionari, iar înscrierile se fac completând formularul https://forms.gle/nuTMuDkotb5V4za98

Detalii suplimentare puteți obtine și pe pagina de Facebook Terapie prin Caligrafie https://fb.me/e/5Fa91ja5R  și direct la organizatoarea atelierului – mesaj la telefon: 0740-179.169 (Doamna Gabriela Zamă).

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.