Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Gastronomie delicioasă din Neamţ, Parcul Natural Vânători Neamț, Promovare Turistică, Sate nemțene
,

Poveste de toamnă la EcoBrunch în Ținutul Zimbrului

6 October 2023 0 Comentarii

Câteva ore petrecute în inima naturii, bucate alese, ateliere de tors și de țesut ca pe vremea bunicii, așa va arăta, în mare, tabloul de la EcoBrunch-ul de sâmbătă, 7 octombrie. Și cum detaliile fac diferența, oaspeții se vor înfrupta din produsele tradiționale realizate cu măiestrie de producătorii locali. Nu vor lipsi din meniu aperitivele tradiționale și diverse, borșul cu hribi, tocănița de legume, mâncarea de fasole cu afumătură, proțapul de oaie, prăjiturile cu fructe, sucurile naturale și multe altele.

Pentru cei care vor să ducă și acasă bunătăți de la această ediție a EcoBrunch-ului, vor fi standuri frumos amenajate cu produsele locului, iar artiștii populari vor întreține atmosfera pe ritmuri tradiționale. În cadrul evenimentului, doritorii vor putea merge și într-o scurtă drumeție prin împrejurimi.

Vă veți bucura de întreaga experiență începând cu ora 11:00 în livada cu meri de la marginea pădurii a pensiunii agroturistice Casa dintre Pini din Agapia, iar una dintre surprizele acestui EcoBrunch va fi degustarea de vinuri în decorul de poveste de toamnă.

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.