Home » Alte evenimente

Expoziție de păpuși, la Biblioteca Județeană

27 November 2023 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează o expoziție de păpuși românești și străine din colecția Mariei Tamaș, în perioada 4-8 decembrie 2023, în vitrinele din spațiul expozițional de la parterul Corpului A.
Vernisajul expoziției va avea loc joi, 7 decembrie, de la ora 16:30 și va include un moment muzical de colinde interpretate de Sorana Mihaela Dascălu.
Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț a mai găzduit o expoziție de păpuși, sub genericul „Arădeanca și păpușile copilăriei“ – cu circa 100 de exponate din colecțiile particulare Maria Tamaș și Iulian Gorea –, care a fost vernisată miercuri, 31 mai 2023, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului. Cele mai multe păpuși din acea expoziție erau realizate la Fabrica de Jucării Arădeanca, preponderent înainte de 1989.
De asemenea, Maria Tamaș a susținut, recent, tot la bibliotecă, un atelier de creație vestimentară pentru păpuși, destinat copiilor cu vârsta de cel puțin 9 ani.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.