Home » Alte evenimente

Concert de colinde „Iisus, bine-ai venit“, la Biblioteca Județeană

11 December 2023 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește concertul de colinde „Iisus, bine-ai venit“, susținut de corul bărbătesc „Cântec Sfânt“, coordonat de Cătălin Brahonschi, și de Trupa Tagma, coordonat de prof. Costel Buzincu, miercuri, 13 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, în Sala Cupola.

Corul bărbătesc „Cântec Sfânt“ a luat ființă la strana Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh“ din Piatra-Neamț, în anul 2003, din binecuvântarea și purtarea de grijă a Părintelui Paroh Gheorghe Mocanu, sub a cărei duhovnicești oblăduiri se află și în prezent.

Dirijorul și coordonatorul acestui cor este Cătălin Brahonschi, absolvent al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamț. De asemenea, în rândul membrilor acestui cor se găsesc absolvenți de studii muzicale sau teologice.

Repertoriul acestui grup coral este unul foarte divers, de la cântările liturgice, interpretate atât coral, cât și psaltic, până la cântări patriotice și folclorice acompaniate.

Corul are un portofoliu bogat de evenimente muzicale realizate, fiind prezent pe majoritatea scenelor din județ și din vecinătate.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.