Home » Alte evenimente

Bienala Națională de Artă Plastică “Lascăr Vorel”- ediția a XVIII- a PREMIUL PUBLICULUI

15 January 2024 0 Comentarii

Ediția a XVIII- a a Bienalei Naționale de Artă Plastică “Lascăr Vorel” a luat sfarșit, nu înainte de a-și fi desemnat caștigătorul Premiului Publicului.

Incepând cu ediția din 2019, s-a decis ca, pe lângă premiile stabilite prin juriul desemnat, să se acorde și Premiul Publicului, un premiu onorific, oferit unuia dintre artiștii participanți la Bienala Națională, prin votul exprimat de publicul iubitor de artă.

Inițiativa a fost încă de la început binevenită și motivantă pentru publicul care a trecut pragul Muzeului de Artă și a vizitat expoziția Bienalei Naționale de Artă.

Votul publicului s-a încheiat, câștigătorul desemnat fiind artistul Ion Iancuț, cu lucrarea Menestrel. Cu un număr de voturi care i-au plasat foarte aproape de câștigător, au mai fost apreciați de către vizitatorii muzeului și artiștii: Ciprian Istrate, artist nemțean, cu lucrarea Tronul artistului, Sorin Otînjac cu lucrarea Prieteni eterni, și pictorul Dan Grigoraș cu lucrarea Fosă marină.

Alături de aceștia, Andrea Marinescu, Anca Caba, Vasile Trăistariu, Ammar Alnahhas, Simona Berea, Andrei Eduard Simion, au fost artiștii care s-au numărat de asemenea printre preferințele vizitatorilor.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.