Home » Alte evenimente

Expoziția temporară „ Telefoanele mobile și mineralele lor”

8 February 2024 0 Comentarii

Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare și GSM-ZONE din Iași (reprezentat de domnul Marian Abutoaiei), au plăcerea de a vă invita să descoperiți o lume fascinantă în cadrul unei expoziții inedite care evidențiază legătura esențială dintre mineralele extrase din adâncurile Pământului și dispozitivele pe care le folosim în viața de zi cu zi, în special telefoanele mobile.

Expoziția se va desfășura la Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț în perioada 09 februarie – 10 aprilie 2024. Vernisajul va avea loc în data de 09 februarie 2024, începând cu ora 12.

Prin intermediul acestui proiect expozițional, ne propunem să aducem în prim-plan povestea captivantă a evoluției telefoanelor mobile în perioada 1994-2014 și, în același timp, să subliniem importanța resurselor minerale în fabricarea acestor dispozitive tehnologice omniprezente în societatea contemporană. Expoziția evidențiază rolul resurselor minerale în fabricarea acestor aparate și în evoluția umană

Vizitatorii vor avea ocazia de a explora diverse modele de telefoane mobile reprezentative pentru perioada menționată, ilustrând astfel progresul tehnic și estetic în domeniul comunicațiilor mobile.

Vă așteptăm cu drag să participați la vernisajul expoziției în data de 09 februarie 2024, începând cu ora 12, și să vă bucurați de această incursiune fascinantă în lumea mineralelor și a evoluției tehnologiei mobile.

Curatori: muzeograf Sorin Prisăcariu, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, muzeograf Oana Maria Balan, Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.