Home » Alte evenimente

Ateliere creative dedicate Paștelui, la Filiala de Carte străină

9 April 2024 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează două ateliere creative pe tema primăverii și a sărbătorilor pascale, la Filiala de Carte străină. Acestea sunt destinate copiilor, care vor realiza felicitări și decorațiuni de Paște în timp ce vor învăța și exersa un mini-vocabular în limbi străine referitor la urările și simbolurile pascale. De asemenea, participanții vor primi fișe cu poezii și povestiri despre primăvară și simboluri ale Paștelui, selectate din literatura universală pentru copii.

Atelierele vor avea loc vinerea, în zilele de 19 aprilie și 26 aprilie 2024, în intervalul orar 15.30 – 17.00 și vor fi coordonate de bibliotecara Cristina Roman-Popovici și meșterul popular Maria Tamaș.

Înscrierea se face la Filiala de Carte străină (Bd. Republicii, nr. 17), pe baza permisului de utilizator și cu achitarea taxei de 8 lei pentru fiecare atelier, bani din care vor fi achiziționate o parte din materialele consumabile necesare.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.