Home » Alte evenimente

„Cu dragoste, O femeie“, lansare de carte la Biblioteca Județeană

9 May 2024 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează lansarea cărții „Cu dragoste, O femeie“ de Diana Bonteanu“, miercuri, 15 mai 2024, începând cu ora 17:00, în Sala Cupola. Volumul a apărut recent la Editura StudIS Iași.

Prezentarea va fi făcută de poetul Sorin Poclitaru. Evenimentul va fi completat de momente muzicale susținute de Mihaela Petronela Costan – voce și Cătălin Barna – chitară și pian.

„«Cu dragoste, O Femeie» este un proiect inspirat din melancolia poveștilor de dragoste de demult, când îndrăgostiții își declarau sentimentele cu ajutorul slovelor scrise cu cerneală pe hârtie parfumată. Având în minte nerăbdarea cu care erau așteptate, odinioară, scrisorile de la femeia iubită, exaltarea cu care erau citite, sentiment egalat doar de pasiunea și sinceritatea cu care fuseseră scrise, am așternut în această carte o sută de scrisori de dragoste, scrisori în care sunt prinse atât trăirile mele, cât și experiențe din viața altor femei pe care le-am cunoscut. Am încercat să redau, prin cuvinte, cât mai multe din nuanțele și culorile acestei palete numită dragoste, în speranța că voi reuși să stârnesc o emoție în sufletul celui sau celei ce va citi cartea, convinsă fiind că, cel puțin o dată în viață, fiecare om merită și trebuie să iubească“, mărturisește autoarea.

Diana Bonteanu a mai lansat la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în luna martie a acestui an, „jurnalul de bord al curajosului astronaut“, volum intitulat  „Carte neplicticoasă pentru copii plictisiți sau cum să ne distrăm în spațiu“.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.