Home » Alte evenimente

Ateliere creative de pictură și bijuterii, la Biblioteca Județeană

10 May 2024 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ organizează două noi serii de ateliere creative, dedicate picturii și realizării de bijuterii.

Atelierul de bijuterii, adresat elevilor cu vârsta de 8-14 ani, este programat în două zilele de marți, de la ora 14:00 la ora 15:00, în la Sala Info Club 1. Va fi formată o grupă de maximum 10 participanți, care vor fi antrenați în activități ludice de stimulare a creativității și a deprinderilor de lucru în grup.

Cele două întâlniri vor avea loc în data de 14 mai – când va fi făcută modelare unor pandantive în pastă polimerică și lut, cu decorare în culori acrilice – și în data de 21 mai, în cadrul unui atelier dedicat creării de bijuterii din pastă polimerică și metal.

Atelierul creativ dedicat picturii se va desfășura sub genericul „Să descoperim marii maeștri ai picturii“, va avea întâlnirile săptămânale și tot în Sala Info Club 1, dar în zilele de joi, de la ora 14.00 până la ora 15.00, începând cu data de 16 mai, în perioada mai-iunie. Atelierul este destinat copiilor cu vârsta între 9 și 16 ani, care vor forma o grupă de maximum 10 participanți.

La sfârșitul atelierelor va fi organizată o expoziție cu lucrările realizate în cadrul atelierelor.

Pentru ambele ateliere, înscrierea  se face la Secția de carte pentru copii & Ludoteca „Ion Creangă“, cu achitarea unei taxe de 8 lei pentru fiecare întâlnire din cadrul atelierelor, reprezentând o parte din costul materialelor necesare. La înscriere, copiii trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de tutorele legal. Detalii se pot obține la telefon 0740-812.882, persoană de contact Anca Mihalache.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.