Home » Alte evenimente

„Amprente de suflet“, expoziție de pictură a Elenei Simionescu, la Biblioteca Județeană

10 June 2024 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește expoziția de pictură „Amprente de suflet“ a Elenei Simionescu, în perioada 3-19 iunie 2024, în Spațiul expozițional de la parterul corpului central.

Elena Simionescu este profesoară de limba română la Școala Gimnazială nr. 8 Piatra-Neamț, doctor în filologie și, după cum mărturisește, pasionată de pictură, de scris și de frumos, în general. „Cred că arta e un stil de viață care îți dă energie, te înalță și te ajută să faci față provocărilor vieții. În plus, oferă bucurie, emoție, speranța și celor din jur prin mesajul care poate fi interpretat din perspective multiple. Expoziția aceasta se numește «Amprente de suflet» și cuprinde peisaje abstracte, care surprind efervescența creatoare, dar și tumultul interior al omului, în general. Alte peisaje sunt în maniera tradițională, cu motive florale, marine, case din Grecia, peisaje românești, de toamnă și altele. Am inserat și câteva obiecte realizate din rășină epoxidică: ceasuri de perete, lămpi de veghe, suporturi de pahare, de cești, sticle (coasters)“, a precizat pictorița.

Elena Simionescu a mai expus în Germania, Spania (Madrid), Bulgaria (Balcic), București, Sibiu, Hunedoara, Brașov și Bacău.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.