Home » Alte evenimente

Ateliere de creație pentru copii, la Biblioteca Județeană

11 July 2024 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește două ateliere de creație pentru copii, luni, 15 iulie, începând cu ora 10:00, în Sala Info-Club 2. Atelierele sunt susținute de prof. Ana-Maria Lemnaru și prof. Daniela Rotaru.

Prețul este de 70 lei pentru participarea la un atelier sau 120 lei pentru doi frați sau pentru participarea unui copil la ambele ateliere.

„Vă invităm cu drag să participați alături de noi la două ateliere creative! Între orele 10:00 și 12:00 va avea loc atelierul «Pisici flip-flap». La acest atelier, vom învăța să asamblăm pas cu pas o carte flip-flap pe care o vom ilustra cu pisici haioase și tărcate. Vom explora împreună tehnici de îmbinare și tehnici de ilustrație, pentru a crea o carte personalizată.

Între orele 12:00 și 14.00 se va desfășura atelierul «Păpuși de hârtie». În cadrul acestui atelier, vom avea ocazia să ne cunoaștem și să descoperim împreună magia creației. Vom da viață personajelor unei povești unice, pe care le vom pune apoi în scenă într-un mod captivant și interactiv. Micile piesele de teatru vor fi imortalizate într-un filmuleț pe care fiecare participant îl va primi la finalul zilei.

Pentru înscrieri, ne puteți contacta la numerele afișate sau completați formularul Google Form: https://forms.gle/uz7AvyszgEhQGQ96A

Vă așteptăm cu drag!“, precizează organizatorii.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.