Home » Cazare

Cazare

Frumos în toate anotimpurile, judeţul Neamţ vă va oferi vacanța la care aţi visat dintotdeauna. Cu o istorie fascinantă, peisaje pitoreşti şi oameni primitori, judeţul Neamţ are o energie aparte, vibrantă, molipsitoare. Luând în considerare şi numeroasele posibilități de cazare la prețuri accesibile și toate celelalte facilități pentru o vacanță confortabilă, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeţi data vacanţei și să vă lansaţi în aventură!

Vă oferim o listă a posibilităţilor de cazare în Judeţul Neamţ, de la hoteluri şi pensiuni în oraş până la pensiuni în zone turistice de o frumuseţe sau bogăţie istorică şi culturală rară. Judeţul Neamţ a fost binecuvântat cu munţi pitoreşti şi cu cea mai mare concentraţie de mănăstiri din România. Era firesc ca şi posibilităţile de cazare în Neamţ să fie la înălţimea zonei. Recomandarea noastră este de a suna înainte şi de a vizita spagina web a hotelului/ pensiunii, pentru a avea acces la informaţii complete privind disponibilitatea locurilor de cazare şi preţurile practicate.

Prezentarea pensiunilor şi hotelurilor ce oferă cazare în judeţul Neamţ se face pe zone turistice. Am ales această împărţire pentru că fiecare din aceste zone are ceva de oferit. De la telegondola şi ştrandul din Piatra Neamţ la Mănăstirile Bistriţa şi Pângăraţi, la Agapia, Sihla sau Sihăstria. De la cea mai veche mănăstire, Mănăstirea Neamţ, la Cetatea Neamţ, de la Casa Memorială Ion Creangă la Staţiunea Durău şi apoi sus pe Ceahlău sau până la stâncile ameţitoare din Cheile Bicazului.

Vezi pensiunile din diferite zone ale Judeţului Neamţ:

Cazare în Piatra Neamţ

Cazare în Târgu Neamţ  

Cazare în Agapia – Văratic

Cazare în Vânători-Neamţ

Cazare în Bicaz

Cazare în Izvorul Muntelui

Cazare în Durău  

Cazare în Ceahlău

Cazare în Roman

 

Cazare în Alexandru cel Bun  

Cazare în Bălţăteşti  

Cazare în Bicaz Chei  

Cazare în Bicazu Ardelean  

Cazare în Borca

Cazare în Dămuc  

Cazare în Dobreni

Cazare în Dulcești  

Cazare în Dumbrava Roşie  

Cazare în Farcaşa

Cazare în Gârcina  

Cazare în Girov

Cazare în Grinţieş

Cazare în Hangu

Cazare în Horia  

Cazare în Pângăraţi

Cazare în Petricani  

Cazare în Pipirig  

Cazare în Poiana Teiului  

Cazare în Răuceşti  

Cazare în Rugineşti  

Cazare în Săvineşti  

Cazare în Secuieni  

Cazare în Tarcău  

Cazare în Trifeşti  

Cazare în Tupilaţi 

 

În atenţia operatorilor din domeniul HoReCa
Dacă sunteţi proprietarul unei pensiuni sau al unui hotel şi locaţia dvs. de cazare în Neamţ nu este trecută în lista noastră, ori aţi modificat datele de contact, adresa website-ului dvs. sau adresa de e-mail, vă rugăm să ne transmiteți (noile) date de contact la adresa de e-mail [email protected], pentru ca noi să putem opera modificările necesare.
Totodată, daca zona în care este situată pensiunea/hotelul dvs. prezintă atracţii turistice (obiective de patrimoniu, puncte panoramice, puncte de plecare în drumeţii, posibilități de agrement) neprezentate încă pe acest site, trimiteţi-ne un e-mail. Interesul nostru este de a prezenta întreg potenţialul turistic al judeţului Neamţ, inclusiv posibilităţile de cazare din zonă.
Vă mulţumim!

Comentariile sunt inchise.