Home » Cazare

Cazare

Va oferim o lista a posibilitatilor de cazare in Judetul Neamt, de la hoteluri si pensiuni in oras pana la pensiuni in zone turistice de o frumusete sau bogatie istorica si culturala rara. Judetul Neamt a fost binecuvantat cu munti de un pitoresc deosebit si cu cea mai mare concentratie de manastiri din Romania. Era firesc ca si posibilitatile de cazare in Neamt sa fie la inaltimea zonei. Recomandarea noastra este de a suna inainte si de a vizita site-ul pensiunii pentru a avea informatii complete privind cazarea si preturile.

Prezentarea pensiunilor si hotelurilor ce ofera cazare in Neamt se face pe zone turistice. Am ales aceasta impartire pentru ca fiecare din aceste zone are ceva de oferit. De la Telegondola si Strandul din Piatra Neamt la Manastirea Bistrita si Pangarati, la Agapia, Sihla sau Sihastria. De la cea mai veche manastire, Manastirea Neamt la Cetatea Neamtului, de la Casa Memoriala Ion Creanga la Durau si sus pe Ceahlau sau pana la stancile ametitoare din Cheile Bicazului.

Vezi pensiunile din diferite zone ale Judetului Neamt:

Pensiuni in zona Piatra Neamt
Pensiuni in zona Targu Neamt
Pensiuni in zona Bicaz
Pensiuni in zona Durau
Pensiuni in zona Roman
Pensiuni in zona Agapia – Varatec
Pensiuni in zona Poiana Largului
Pensiuni in zona Izvorul Muntelui
Pensiuni in zona Tarcau
Cazare la Manastiri din Judetul Neamt

Daca sunteti proprietarul unei pensiuni sau hotel si locatia dvs. de cazare in Neamt nu este trecuta in lista noastra sau ati modificat datele de contact sau adresa de site sau de e-mail va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] pentru a face modificarile necesare.

In acelasi timp daca zona in care este situata pensiunea dvs prezinta atractii cu caracter turistic (drumetii, puncte panoramice, agrement) neprezentate inca pe acest site trimiteti-ne un e-mail. Interesul nostru este de a prezenta intreg potentialul turistic al judetului Neamt, inclusiv posibilitatile de cazare din zona.

Comentariile sunt inchise.