Home » Alte Articole, Evenimente
, ,

Ziua Europei Sarbatorita la Neamt

4 May 2010 0 Comentarii

spectacol-ziua-europei-la-neamtJoi, 6 mai Teatrul Tineretului va gazdui un spectacol artistic intitulat ZIUA EUROPEI. Acesta are loc in sala teatrului, incepand cu ora 17:00 si este organizat sub motto-ul EUROPENI prin diversitatea traditiilor si obiceiurilor.

Organizatorii acestui spectacol propun publicului pietrean sa petreaca cateva zeci de minute in compania muzicii traditionale, a dansurilor populare specifice tarilor componente ale Uniunii Europene si sa admire o parada a portului popular din mai multe zone ale continentului.

La spectacol vor participa elevi de la Colegiul National de Informatica si de la Liceul de Arta „Victor Brauner”, orchestra de instrumente populare Stefan Voievod a Liceului de Arta, naistele Madalina Luca si Adelina Chirila si interpretele de muzica populara Iuliana Candrea si Alina Carnariu.

Alaturi de ei sunt invitati grupul folcloric EuEtno care va prezenta dansuri traditionale din Franta, Germania, Italia, Spania si Grecia si grupul de dansatori Mugurelul, care are pregatit o suita de dansuri nemtene – Braul de la Garcina, Hora fetelor de la Damuc, Floricica (Bicaz-Chei) si Sarba de la Margineni.

Cei cinci organizatori, Centrul pentru Cultura „Carmen Saeculare”, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Colegiul National de Informatica, Liceul de Arta „Victor Brauner” si Teatrul Tineretului va invita sa fiti alaturi de ei la spectacolul dedicat Zilei Europei si sa va bucurati impreuna cu intregul continent de aceasta sarbatoare.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.