Home » Agrement, Alte Articole, Evenimente
,

Zilele Orasului Piatra Neamt – Editia 2010

14 June 2010 0 Comentarii

zilele-orasului-piatra-neamt-2010Editia din acesta an a sarbatorii Zilele Orasului Piatra Neamt se va organiza in perioada 24 – 27 iunie. Deschiderea oficiala va avea loc joi, 24 iunie incepand cu ora 14:00 la Turnul lui Stefan cel Mare din P-ta Libertatii. Tot atunci, se va organiza si un mic spectacol la care vor participa tinere talente din Piatra Neamt.

Evenimentul se va desfasura in mai multe locatii din Piatra Neamt. Astfel, in perioada 25 – 27 iunie in P-ta Libertati va avea loc  Targul de Flori Expoflora, iar in Mall-ul Forum Shoping Center va avea loc Targul de Confectii.  Sambata, 26 iunie la ora 16:00 va avea loc in Strandul Tineretului la Restaurantul Rustic,  editia a V-a a Concursului Gastronomic, la care vor participa mai multe restaurante din orasul Piatra Neamt. Duminica, 27 iunie incepand cu ora 12:00 va avea loc proba de indemanare in cadrul Raliului municipiului Piatra Neamt.

Pentru iubitorii de muzica si distractie, municipalitatea pietreana va organiza in fiecare seara a evenimentului, incepand cu ora 18:00,  pe scena amenajata la puntea de la Strandul Tineretului, spectacole si concerte. Astfel, intre orele 18:00 si 20:00  vor fi spectacole de dansuri si cantece populare  ale Lic. Gh. Cartianu si muzica usoara la care vor participa copii din Festivalul Camena. Incepand cu ora 20:00 vor avea loc concertele sustinute de artisti ca Delia, Andreea Banica, formatiile Holograf si Connect-R.

Toti cei care vor sa se distreze alaturi de pietreni sunt asteptati cu multa voie buna, distractie si concerte in perioada 24-27 iunie, in orasul Piatra Neamt.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.