Home » Agrement, Obiective turistice

Hai la Strandul Tineretului in Piatra Neamt

8 July 2010 0 Comentarii

strandul-tineretului-piatra-neamtIn ultimii ani, Strandul Tineretului din Piatra Neamt este locul de distractie si relaxare pentru tinerii din toata Moldova. Dotat cu bazine de inot moderne si amenajate la standarde europene de catre edilii orasului, strandul ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. In fiecare vara, odata cu terminarea anului scolar, strandul este luat cu asalt de catre cei dornici sa se bronzeze si sa faca o baie in bazinele de inot.

Astfel, pentru turistii care doresc sa faca plaja la poalele muntelui si sa se racoreasca in zilele toride de vara, strandul din Piatra Neamt este cea mai buna alegere. Strandul dispune de 2 bazine de inot, unul de dimensiuni olimpice avand o adancime progresiva de la 1,80 m la 4,60 m si unul de mici dimensiuni, cu o suprafata de aproximativ 40 mp. Bazinul mic este destinat in special copiilor si are o forma neregulata cu o adancime redusa sub un metru. Tot la strand s-a amenajat si o zona exclusivista care ofera intimitate turistilor, zona Vip, dotata cu doua bazine de inot si cu un bar.

Localizarea pe Google Maps a zonei

Intrarea in strandul Tineretului de la Piatra Neamt costa 1 leu pentru copii si 3 lei pentru adulti, iar accesul la piscina costa 7 lei pentru intreaga zi. Pe plaja de langa bazinele de inot se pot inchiria sezlonguri si umbrele, iar pentru cei care doresc sa se cazeze in interiorul Complexului Turistic si de Agrement peste Vale, au la dispozitie mai multe oferte de cazare in strandul din Piatra Neamt.

Intregul complex pune la dispozitia turistilor, pe langa plaja si piscine si terenuri de tenis sau fotbal, zone special amenajate pentru gratare, pista pentru biciclete, pista pentru skatebording, terase si restaurante.

In aceeasi locatie se afla si baza hipica „Virgil Barbuceanu” ce pune la dispozitia turistilor prezenti in strandul Tineretului posibilitatea de a urma cursuri de calarie sau pur si simplu de a admira frumusetea cailor de rasa. Redeschiderea recenta a cursurilor de echitatie din cadrul bazei hipice are menirea de a atrage cat mai multi pasionati de acest sport pe una dintre cele mai moderne si mai bne organizate baze hipice din Romania.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.