Home » Evenimente
,

Piatra Neamt – urmatoarea destinatie pentru Lecturi Urbane

27 July 2010 0 Comentarii

lecturi-urbane-piatra-neamtOrasul Piatra Neamt devenit de curand si statiune turistica este locul ideal pentru a petrece o vacanta deosebita la poalele muntilor, unde caldura mare a verii este mai usor de suportat. In acest an, orasul Piatra Neamt se alatura celor 20 de orase din tara care citesc cu Lecturi Urbane si va invita sa fiti alaturi de oamenii care iubesc cartile si au o pasiune pentru citit.

Astfel, la data de 31 iulie 2010 se va desfasura in orasul Piatra Neamt prima editie a proiectului Lecturi Urbane, un proiect  de implicare sociala ce are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in spatiile publice si crearea unui nou model de a contribui la binele comunitatii. Evenimentul va incepe la orele 15:00 in P-ta Libertatii de la Turnul lui Stefan cel Mare din Piatra Neamt si va dura o ora, timp in care veti putea fi alaturi de prietenii care au o pasiune pentru a citi, schimba si oferi carti.

Pentru ca lectura iti induce cel mai usor starea de vacanta te asteptam impreuna cu prietenii sa fii alaturi de cei care iubesc cartile si sa scrim toti la Piatra Neamt o poveste despre oameni si carti. Daca esti pasionat de lectura si cartea nu inseamna pentru tine doar un obiect pe noptiera, poti sa contribui si tu la bucuria oamenilor de langa tine si sa donezi o carte pentru Lecturi Urbane Piatra Neamt. Cartile se pot dona la skateshop-ul de pe Petru Rares nr. 2, iar din 21 iulie la Biblioteca G.T. Kirileanu si la Teatrul Tineretului, unde este amenajata cutia Piatra Neamt Citeste!

Cartile primite din donatii vor fi oferite mai departe de catre echipa Lecturi Urbane Piatra Neamt oamenilor care vor participa la eveniment impreuna cu mesajul ca se poate gasi un moment de liniste pentru lectura in spatiul public, chiar si in mijlocul unui oras fara odihna.

Mai multe detalii pe neamt.orasulciteste.ro si pe www.orasulciteste.ro!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.