Home » Evenimente
,

Concert Phoenix la Sala Polivalenta din Piatra Neamt: 20 Noiembrie, ora 19:00

17 November 2010 0 Comentarii

concert-Phoenix-piatra-neamt-2010Sambata 20 noiembrie 2010 la ora 19.00, Piatra Neamt va avea loc megaconcertul trupei  Phoenix desfasurat la Palatul Sporturilor din Calea Romanului. Concertul va avea loc cu ocazia inaugurarii a celei mai mari cladiri sportive din municipiul Piatra-Neamt. Inceputa inca din anul 2000, abia in acest an s-a reusit atragerea de fonduri de la Compania Nartionala de Investitii necesare pentru finalizarea constructiei.

Sala Polivalenta din Calea Romanului va purta numele de “Palatul Sporturilor” si va gazdui competitiile sportive din judet. Cladirea sportiva de la Piatra Neamt este a doua ca marime din tara si are o capacitate de 4.000 de locuri pe scaune. Desi termenul de predare a constructiei este sfarsitul anului 2010, concertul trupei Phoenix din data de 20 noiembire a grabit lucrarile de finalizare a constructiei.

Desi este mai putin de o saptamana pana cand este anuntat momentul oficial al inaugurarii Salii Polivalente de la Piatra Neamt , constructorul lucreaza inca in ritm alert pentru finalizarea cladirii.

Totodata mai sunt de terminat lucrarile la finisajele interioare, montarea obiectelor sanitare in bai si a scaunelor in sala, dar si amenajarea la subsol a unui restaurant sala de mese pentru sportivi.

Pana sambata vor fi realizate toate lucrarile necesare pentru a se desfasura in bune conditii acest spectacol la Piatra Neamt. Intrarea la concert este libera. Organizatorii va invita sa fiti alaturi de ei si sa va bucurati de acest spectacol eveniment la care va concerta legendara trupa Phoenix.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.