Home » Agrement

Distractie la Patinoarul din Piatra Neamt

29 December 2010 0 Comentarii

patinoar-piatra-neamt-2010In acest an, patinoarul situat in Complexul de Agrement “Peste Vale” din Piatra Neamt s-a deschis pentru public la sfarsitul saptamanii trecute. Cel mai bun mod de distractie pe timp de iarna pentru familiile nemtene, dar si pentru turistii veniti aici de sarbatori este o iesire la patinoar. Temperaturile scazute si zapada care a cazut din abundenta in ultimile zile au dat startul la distractie pe patinoar.

Functionarea patinoarului tine strict de conditiile meteo, deoarece instalatia care asigura stratul de gheata de la patinoar necesar alunecarii este posibila doar la temperaturi reduse. Astfel, daca temperatura nu urca mai mult de 5 grade, atunci gheata este perfecta si patinoarul poate fi folosit in  conditii optime.

Patinoarul este iluminat pe timp de noapte si dispune pe langa instalatiile de baza si de utilitatile necesare unei baze de agrement. Iubitorii patinajului care vor sa se bucure de placerile iernii sunt asteptati la patinoar, iar daca frigul de afara devine greu de suportat pot sa se incalzeasca cu o cafea, un ceai fierbinte sau o ciocolata calda.

Chiar daca cei mai multi curajosi care pasesc pe gheata sunt tineri, patinajul in sine este un sport fara varsta.

Preturi
Pentru cei interesati, pretul de intrare pe suprafata patinoarului este de 3 lei/ora/ persoana. De asemenea, se poate inchiria echipament (patine) cu pretul de 5 lei/ora. Programul patinoarului este zilnic intre orele: 10:00 – 22:00.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.