Home » Agrement

Deschiderea sezonului competiţional ecvestru 2011 la Piatra Neamţ

6 April 2011 0 Comentarii

deschidere-sezon-ecvestru-2011-piatra-neamtDuminică, 10 aprilie 2011, la orele 9.00 va avea loc la Baza Hipică Col. Virgil Bărbuceanu din Piatra Neamţ deschiderea oficială a sezonului competiţional ecvestru. Evenimentul va consta într-un concurs demonstrativ de sărituri peste obstacole susţinut de sportivii călăreţi invitaţi de la mai multe cluburi din ţară.

Sportivii invitaţi fac parte din echipele de echitaţie reprezentative pentru judeţele Suceava, Iaşi, Bacău şi Neamţ. Printre invitaţii speciali ai acestui eveniment  se numără şi copii care învaţă la şcoala din comuna Tescani, judeţul Bacău şi la şcoala din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Neamţ.

Şcoala de Echitaţie din Neamţ pune la dispoziţia comunităţii locale şi a turiştilor posibilitatea de a se iniţia şi pătrunde în tainele acestui sport, prin oferirea de cursuri organizate. Oferta Bazei Hipice Col. Virgil Bărbuceanu mai cuprinde: Călărie de agrement şi Plimbări de agreement cu trăsura.

In timpul verii, se poate practica turismul călare în zonele Bâtca Doamnei şi Bahrin cu exemplare de cai special dresaţi şi adaptaţi la traseele montane. Trăsurile pot fi puse la dispoziţie pentru plimbări de agreement, dar şi pentru diverse evenimente importante.

Programul evenimentului de Deschidere a sezonului competiţional ecvestru la Piatra Neamţ

Duminica – 10 aprilie 2011
ora 9.00 – Călărie de agrement pentru copii
ora 10.30 – Deschiderea oficială
ora 10.30 – Concurs demonstrativ de sărituri peste obstacole
ora 11.30 – Călărie de agrement pentru copii

Organizatorii vă invită să luaţi parte alături de ei la acest eveniment unde veţi avea ocazia să vă înscrieţi la Şcoala de Echitaţie pentru a urma cursuri de călărie şi a fi iniţiaţi în tainele acestui sport.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.