Home » Evenimente, Gastronomie delicioasă din Neamţ

Târgul produselor tradiţionale de Paşte la Neamţ

15 April 2011 0 Comentarii

targ-produse-traditionale-paste-2011În perioada 16 – 21 aprilie 2011 va avea loc în Piaţa Centrală a Municipiului Piatra Neamţ Târgul Produselor Tradiţionale de Paşte cu produse ecologice şi multe bunătăţi necesare pentru masa de Paşte. Evenimentul este organizat de Camera de Comert şi Industrie Neamţ, Primăria Municipiului Piatra Neamţ şi Compania Urban SA.

În cadrul târgului se vor expune produse tradiţionale precum: pască, cozonac, carne din miel, preparate tradiţionale din lapte şi carne, preparate din peşte, produse ecologice, vinuri, pălinca, miere de albine, conserve de legume fructe, produse de panificaţie şi patiserie, artizanat.

Astfel, la Târgul Produselor Tradiţionale de Paşte din Neamţ veţi găsi bunătăţi pentru toate gusturile, de la cârnaţi de Pleşcoi, produse din carne de oaie, capră, pasăre sau porc, pastramă, brânzeturi şi mezeluri afumate, produse apicole, magiun, vinuri de casă, până la sucuri naturale din fructe, ţuică, pălincă, horincă sau afinată. Toate produsele de la acest târg pot fi degustate înainte de cumpărare.

Preţurile practicate la acest eveniment cu produse tradiţionale româneşti sunt mai mari decât preţurile pe care comercianţii le au în pieţe sau supermarket-uri, însă dacă veţi cumpăra de la participanţii invitaţi la târg, veţi avea garanţia calităţii şi a gustului autentic.

Organizatorii acestui eveniment vă invită să participaţi la Târgul Produselor Tradiţionale de Paşti din Piaţa Centrală a Municipiului Piatra Neamţ şi să vă bucuraţi de produse proaspete şi gustoase aduse aici de ţărani autentici şi realizate după reţete străvechi păstrate din moşi strămoşi.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.