Home » Evenimente
,

Spectacole în luna mai 2011 la Casa de Cultură din Piatra Neamţ

28 April 2011 0 Comentarii

spectacole-mai-casa-de-cultura-piatra-neamtÎn luna mai Casa de Cultură din Piatra Neamţ va fi gazda mai multor spectacole de teatru, concerte şi concursuri. Programul acestor evenimente este următorul:

2 mai 2011 – ”Concurs de interpretare” – la care sunt invitaţi tinerii care vor să-şi etaleze calităţile vocale într-un concurs la finalul căruia juriul va alege cea mai bună voce. Concursul va fi prezidat de cunoscutul interpret Ducu Bertzi care, după concurs, va susţine pentru public un concert.

13 mai 2011 – “Take, Ianke şi Cadâr” – această excepţională piesă de teatru care de-a lungul timpului a fost interpretată de mai multe ori pe scena de la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ având numeroase distribuţii. De această dată interpretarea celebrelor personaje va prinde viaţă prin prestaţia următorilor actori: Gyuri Pascu – Cadâr, Doru Ana – Take şi Nicole Urs – Ianke alături de Mircea Rusu, Maria Junghietu, Ioana Calotă, Andrei Roşu şi Ioana Ancea.

Preţul unui bilet la acest spectacol de teatru este 50 de lei. Pentru pensionari şi studenţi se acordă o reducere de 50% la preţul biletului în limita disponibilităţilor.

24 mai 2011 – “Divorţul de Aur” – această piesă de teatru este o piesă pe o temă de actualitate. Spectacolul va avea în rolul principal pe actorii Tamara Buciuceanu-Botez şi Sorin Frâncu.

Preţul unui bilet la acest spectacol de teatru este 60 de lei. Pentru pensionari şi studenţi se acordă o reducere de 50% la preţul biletului în limita disponibilităţilor.

30 mai 2011- “Tangou final” – această piesă de teatru prezintă o poveste simplă şi zguduitoare, a unei foste dive de cinema – Valeria Duran şi a unui reporter – Diego Goldstein, interpretat de Tudor Aaron Istodor. Rolul principal din piesa de teatru va fi interpretat de marea actriţă Maia Morgenstern.

Cunoscutul regizor american Moshe Yassur, profesor universitar de teatru la New-York este cel care semnează regia acestei piese de teatru.

Preţul unui bilet la acest spectacol de teatru este 50 de lei. Pentru pensionari şi studenţi se acordă o reducere de 50% la preţul biletului în limita disponibilităţilor.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.