Home » Evenimente

Zilele Oraşului Piatra Neamţ 22 – 26 iunie 2011

17 June 2011 0 Comentarii

zilele-piatra-neamt-2011În perioada 22 – 26 iunie 2011 va avea loc o nouă ediţie a Zilelor Oraşului Piatra Neamţ, manifestare care atrage an de an din ce în ce mai mulţi vizitatori. În acest an autorităţile locale ne propun un program complex de manifestări culturale, artistice şi sportive care să satisfacă toate preferinţele celor care participă la acest eveniment.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc miercuri, 22 iunie 2011, de la ora 11:00 cu Târgul produselor tradiţionale din Piaţa Centrală, iar de la ora 16:00 va avea loc Cupa municipiului Piatra-Neamţ şi Cupa Federaţiei Ecvestre Române, urmată de parada echipelor participante pe arterele principale ale municipiului Piatra-Neamţ. De la ora 17:00 va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură “Oraşul Artiştilor” la Galeriile de Artă Lascăr Vorel.

În cea de-a doua zi a manifestării, 23 iunie, se va deschide Târgul & Grădina în Parcul Tineretului şi Târgul auto în perimetrul dintre Casa de Cultură şi Hotelul Central, iar între orele 11-17 este programată o nouă etapă din Cupa municipiului Piatra Neamţ şi Cupa Federaţiei Ecvestre Române, toate cu derulare la Baza Hipică din Piatra-Neamţ. De la ora 18.30 va începe în zona punţii pietonale de la Ştrand, recitalul tinerilor pietreni laureaţi la festivalurile naţionale şi internaţionale, iar de la ora 21.30, vor avea loc proiecţii ale filmelor câştigătoare la Festivalul Filmul de Piatra.

Vineri, 24 iunie, la ora 11, în sala mare a Consiliului Judeţean Neamţ va avea loc deschiderea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineri “Camena”, Piatra-Neamţ, ediţia a IV-a. Începând cu ora 17, în zona punţii pietonale de la Ştrand, va avea loc un program artistic al formaţiilor locale, de la ora 19.30 recital Fanfara Rotaria, de la ora 20.30 – recital Veronica Stoli, iar de la ora 21.30 – concert Andreea Bălan.

Sâmbătă, 25 iunie, va avea loc de la ora 18, la Casa de Cultură reprezentaţia”Stăpânul Ciolanului” interpretată de Grupul “Vouă” unde intrarea este liberă pentru public. De la ora 17 distracţia se mută din nou la puntea de la Ştrand cu programul artistic al formaţiilor locale urmate  de la ora 19.30 – de concert Honey, de la ora 20.30 – recital Mihai Trăistariu, iar de la 21.30 concert Deep Central.

Duminică, 26 iunie, va continua expoziţia celor 3 târguri, la ora 9:00 va avea loc  – Cupa municipiului Piatra-Neamţ şi Cupa Federaţiei Ecvestre Române la Baza Hipică, iar la ora 10 va avea loc festivitatea de premiere a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineri “Camena”. Începând cu ora 16:00 va avea loc un program artistic al formaţiilor locale la puntea pietonală de la Ştrand, la ora 19.30 – formaţia Floricică de la Munte, la ora 20.30 – concert Alexia şi de la 21.30 – concert Spitalul de Urgenţă.

Organizatorii acestui eveniment vă invită în perioada 22 – 26 iunie 2011 să luaţi parte alături de ei la Zilele Oraşului Piatra Neamţ unde veţi avea parte de multă distracţie şi voie bună.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.